Over Ons

Divino Wonen

We vinden het hartstikke fijn dat je ons bezoekt en willen je graag wat over ons vertellen.

Onze onderneming is begin 2018 we zijn van start gegaan als een zeer unieke woonwinkel met unieke woonobjecten. Zo vind je bij ons net even wat andere meubelen en woonaccessoires als bij andere woonwinkels. Wij houden wel van een beetje glamour en luxury living. Mooie gecapitonneerde banken en stoelen, luxe stoffen zoals velours en velvet en vele mooie eyecatchers. Alles om jouw huis die unieke look te geven!

Divino Wonen staat voor:

  • Unieke woonobjecten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goede nazorg

Onze Showroom

Voorkant Divino Wonen

Laat je inspireren in onze luxe showroom!

Als je je huis opnieuw wilt inrichten kun je wel wat advies gebruiken. Wij staan voor je klaar om met je mee te denken hierover en je te adviseren hoe je dit het beste kunt doen.

Ervaringen en reviews van onze klanten

Mooie kast gekocht, vriendelijke mensen en netjes thuis gebracht. Top!

Hieronder nog een hele blije klant!

Ik ben erg blij met jullie!! Ik heb een hele mooie lamp gehaald en wat is die mooooooooi! Zo mooi had ik het niet verwacht. Hele mooie lamp! Jullie zijn erg vriendelijk, goeie service en jullie lamp: super goede kwaliteit!

We hebben in het verleden meerdere bedrijven gehad. We weten dus heel goed het werkt! Een tevreden klant komt terug, en dat is wat wij graag willen. Voor ons staan service en klanttevredenheid echt op 1!

Bel onze winkel

+31(0)172 608 631

info@divinowonen.nl

Openingstijden van onze winkel:

Doordeweeks:

Zaterdag

Zondag

Van 9:30 - 17:30u

Van 10:30 - 17:00u

Gesloten

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: