Categorie: Puuur

133 products.

Item 1-12 van 133 in totaal item(s)

PUUUR Dressoir Rockefeller Hangend | Verschillende afwerking en kleuren

Dit dressoir Rockefeller hangend van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR Dressoir Rockefeller | Staand | Verschillende afwerking en kleuren

Dit prachtige meubel van PUUUR luxury interiors wordt speciaal voor u naar wens gemaakt...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR Dressoir Ferrero | Staand | Eiken | Verschillende afwerking en kleuren

Dit dressoir model Ferrero van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur hoogglans...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR Dressoir Johnson | Staand | Verschillende afwerking en kleuren

Dit dressoir model Johnson van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur hoogglans...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR Hangend TV meubel mat metallic taupe 200cm

Prachtig tv meubel van PUUUR, 200cm mat metallic

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR TV-Meubel Rockefeller staand zonder haard | 68cm hoog

Dit tv-meubel Rockefeller staand van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR TV-meubel Rockefeller Hangend zonder haard | 61 cm hoog

Dit tv-meubel model Rockefeller hangend van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting,...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR TV-meubel Rockefeller staand 68 cm hoog met haard

Dit tv-meubel model rockefeller staand van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR TV-Meubel Thompson

Dit tv-meubel model Thompson van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur hoogglans...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR TV-meubel Ortega 40 cm hoog

Dit tv-meubel model Ortega van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur hoogglans...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR TV-meubel Johnson | 50 cm hoog

Dit tv-meubel model Johnson van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur hoogglans...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR TV-meubel Johnson 50 cm hoog met haard

Dit tv-meubel model Johnson met haard van het merk PUUUR Interiors is geheel op maat te maken in elke gewenste afmeting, kleur...

Prijs op aanvraag

€ 0,00 Prijs
Prijs opvragen view product

PUUUR Luxury Interiors bij Divino Wonen

Divino Wonen is officiële dealer van het prachtige label van PUUUR luxury interiors.
Wij zijn zelf erg fan van de collectie van PUUUR want het straalt niet alleen kwaliteit uit en klasse maar ook originaliteit!
Met deze meubels creëren wij samen met jou elke ruimte om tot hotel chique!
PUUUR werd in 2015 opgericht als meubelspuiterij. Al snel groeide de spuiterij uit tot een groot succes. Door jarenlange ervaring is het bedrijf enkele jaren geleden uitgebreid tot een hoogwaardige meubelmakerij. In hun eigen meubelmakerij en spuiterij creëert PUUUR de mooiste collectie Metropolitan Luxury meubels van deze tijd die volledig door Divino Wonen wordt aangeboden.

PUUUR staat voor op maat gemaakte kwaliteitsmeubelen.

De steeds groter groeiende collectie van PUUUR Interiors is een echte eyecatcher en maakt elke woning of bedrijf hotel chique!
Divino Wonen biedt dan ook het gehele assortiment van deze Nederlandse meubelmakers!

In onze showroom staat een uitgebreide collectie van de PUUUR meubels

PUUUR werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en verwerkt hun unieke 2 componenten lak in hun meubellijn. De uitgebreide collectie wordt geleverd in diverse standaard maten maar ook leveren zij maatwerk naar uw wens!
Hierdoor krijg je als klant volledig de vrije hand bij het samenstellen van het gewenste interieur van jouw woning of bedrijfsruimte.
PUUUR heeft een brede lijn aan luxe eettafels, salontafels, wandkasten, boekenkasten, side tables, kledingkasten en slaapkamer meubelen. die in diverse uitvoeringen, materialen en maten geleverd kunnen.
Eettafel: Verschillende luxe modellen zoals: Bloktafel, Tafel met U-poot, Eettafel met mat onderstel, Ovale houten tafel of een ronde tafel.
Salontafel: Ronde salontafel, Vierkante salontafel, Salontafel met lagen, Bloktafel salontafel, Salontafel met chrome of mat zwart onderstel, Bloktafel met lade.
Boekenkast: Boekenkast volledig naar wens gemaakt, kies zelf hoeveel planken of inlegbakken je wilt, een kast inclusief luxe verlichting spots of liever een kast met glazen deurtjes?
Sidetable: Een sidetable voor achter de bank, een hoge sidetable voor in de hal, of een luxe sidetable voor in de slaapkamer? Kies zelf je maat en hoogte voor het perfecte resultaat!
Cinewall: De bekende tv muur die je woonkamer enorme luxe geeft! Ook deze kan je geheel naar wens samen met ons ontwerpen. Wil jij inbouw spots? Opbergruimte? of liever een luxe haard? Je kan zelfs aangeven waar jij gaten wil hebben voor je muziek installatie ed.
Tv meubel: Een hangend tv meubel met kastdeurtjes, tv meubel met luxe haard, hangend tv meubel, een tv meubel met diamanten haard of mist!
Nachtkastjes: Nachtkastjes met pushlade's, Nachtkastje op maat gemaakt.
Bar tafel: Maak je eigen bartafel volledig naar wens, kies zelf de hoogte, breedte en het ontwerp!
Dressoir: Dressoir met lades, Dressoir met haard, Dressoir op maat gemaakt, zwevend dressoir.
Bureau: Bureau volledig naar wens gemaakt, bureau met lades, bureau zonder lades.
Walk in-closet: Samen met jou kunnen wij jou walk-in closet volledig naar jou wens bestellen!
Al deze meubels kunnen geleverd worden in standaard maten maar ook in je eigen maten. Alles kan passend gemaakt worden voor jou wensen! Denk hierbij aan een eigen ontwerp voor je bar, een salontafel die perfect tussen je bank past of een op maat gemaakte walk-in closet.
De afwerking kan ook zelf gekozen worden, denk hierbij aan: Mat metallic, Hoogglans metallic, Eiken en Eiken geborsteld.
Naast de afwerking kan je ook nog zelf de kleur uitkiezen! Wij hebben een ruime collectie kleurstaaltjes zodat je gemakkelijk een mooie kleur uit kan kiezen voor je meubels.
Met het kleurstaaltje kan je makkelijk de kleur vergelijken met jou vloer of muur voor een perfecte match!

Kom je er niet uit met de kleur? Dan staan de Divino Wonen adviseurs voor je klaar om samen een prachtige set uit te kiezen die volledig voldoet aan jou wensen!

Nadat je bij ons jouw droommeubel hebt besteld gaat PUUUR direct voor je aan de slag en zal je meubels volledig naar wens maken speciaal voor jou!
Als eerst maken ze de tekeningen en zaaglijsten, inclusief gewenste afmetingen. De lijsten gaan vervolgens naar de zaagafdeling, waar met een professionele opdeelzaag en CNC-zaagmachine het meubel uitgezaagd en wordt klaar gemaakt voor montage.
De meubelmakers monteren het meubel om het vervolgens in onze eigen spuiterij in de gewenste kleur te spuiten.
De eerste stap in de spuiterij is het schuren van van het meubel. Hierna wordt het meubel gegrond en opnieuw geschuurd. Na de voorbereidingen begint het echte spuitwerk.
De kleur wordt in 3 lagen aangebracht zodat deze een perfecte dekking geeft. Bij een hoogglans meubel kan deze eventueel hierna nog worden gepoetst.
Binnen dit proces streeft PUUUR altijd naar perfectie en meubelen van de hoogste kwaliteit, daarom is het zo fijn dat het gehele proces onder één dak plaatsvindt.
Wil jij ook jou droom interieur volledig naar wens bestellen?
Wacht dan niet langer en bezoek onze showroom om het volledige PUUUR Luxury Interiors assortiment te bekijken bij Divino Wonen.

Samen met een medewerker maken wij jou droomhuis!

Puuur

Bel onze winkel

+31(0)172 608 631

info@divinowonen.nl

Openingstijden van onze winkel:

Doordeweeks:

Zaterdag

Zondag

Van 9:30 - 17:30u

Van 10:30 - 17:00u

Gesloten

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: