Categorie: Tafels

15 products.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Een Metropolitan Luxury stijl salontafel en eettafel koop je goedkoop bij Divino Wonen!

Divino Wonen heeft voor jou de beste en de meest populaire Metropolitan Luxury stijl salontafels en eettafels hoogglans, metallic en spiegel in diverse kleuren en uitvoeringen voor jouw woonkamer geselecteerd. De salontafels en de eettafels zijn bij ons standaard uit voorraad leverbaar. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe salontafel en eettafel set. In deze categorie vind je ons aanbod aan salontafels en eettafels in diverse kleuren en afmetingen welke zo goed als direct leverbaar zijn. Zo kun je kiezen uit hooglans, metallic en spiegel bloktafel salontafel en eettafel. Uiteraard kun je ook je Metropolitan Luxury stijl salontafel en eettafel helemaal naar jou wens laten maken in elke gewenste afmeting, uitvoering en kleur. 

- Hoogglans salontafel: De bloktafel salontafel in Metropolitan Luxury stijl is een zwevend model salontafel welke leverbaar is in het rechthoekig en in het vierkant. De standaard afmetingen zijn 120x70cm en 100x100cm. Leverbaar in 5 kleuren hoogglans te noemen; wit, crème, taupe, grijs en goud. 

- Hoogglans eettafel: De bloktafel eettafel in Metropolitan Luxury stijl is een strak model eettafel met in het midden een blokpoot. De beschikbare afmetingen zijn 160x90cm en 180x90cm. Ook is het mogelijk om de tafel te bestellen in 200x90cm! Leverbaar in 5 kleuren hoogglans te noemen; wit, crème, taupe, grijs en goud. 

- Metallic salontafel: Deze bloktafel salontafel in Metropolitan Luxury stijl is een zwevend model salontafel welke leverbaar is in het rechthoekig en in het vierkant. De standaard afmetingen zijn 140x70cm, 100x100cm. 120x120cm en 140x140cm. Leverbaar in 2 kleuren metallic te noemen; zilver en brons. 

- Metallic eettafel: De bloktafel eettafel in Metropolitan Luxury stijl is een strak model eettafel met in het midden een blokpoot. De beschikbare afmetingen zijn 160x100cm en 180x100cm. Ook is het mogelijk om de tafel te bestellen in 220x100cm! Leverbaar in 2 kleuren metallic te noemen; zilver en brons. 

Spiegel salontafel: Deze bloktafel salontafel in Metropolitan Luxury stijl is een zwevend model salontafel en is rondom helemaal van spiegel gemaakt en leverbaar is in het rechthoekig en in het vierkant. De standaard afmetingen zijn 130x80cm en 100x100cm. Leverbaar in 4 kleuren spiegel te noemen; zilver, antraciet, sepia en brons. 

Spiegel eettafel: De bloktafel eettafel in Metropolitan Luxury stijl is een strak model eettafel met in het midden een blokpoot en is rondom helemaal van spiegel gemaakt. De beschikbare afmeting voor deze eettafel is 160x90cm. Leverbaar in 4 kleuren spiegel te noemen; zilver, antraciet, sepia en brons. 

Om je woonkamer helemaal compleet te maken met deze prachtige Metropolitan Luxury stijl eettafels en salontafels hebben wij in het assortiment ook bijpassende tv-meubels, bijzettafels en sidetables. Klik hier om naar ons assortiment tv-meubels te gaan!

Wagonhout eettafel en salontafel kopen doe je goedkoop bij Divino Wonen!

Divino Wonen heeft speciaal voor jou de beste en de meest populaire wagonhout salontafels en eettafels in diverse uitvoeringen voor jouw woonkamer geselecteerd. Deze meubels komen uit India en zijn helemaal in momenteel! De railway sleeper salontafels en de eettafels zijn bij ons zo goed als standaard uit voorraad leverbaar. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe wagonhout salontafel en eettafel set. In deze categorie vind je ons aanbod aan wagonhout salontafels en eettafels in diverse uitvoeringen en afmetingen welke zo goed als direct leverbaar zijn. Zo kun je kiezen uit wagonhout salontafel en eettafel met diverse zilveren chromen onderstellen. Voor de salontafel zijn de afmetingen 130x70cm of 100x100cm met bijvoorbeeld een zilveren chromen kruispoot frame of bijvoorbeeld ook barok Queen Ann zilveren chromen poten. De eettafel is beschikbaar in veel maten tussen de 160 en 240cm met x-legs zilver chromen frame maar ook met Queen Ann zilveren chromen poten. We raden aan om op de salontafel en eettafel met wagonhout wel een glasplaat te plaatsen. Deze glasplaten hebben wij ook standaard in ons assortiment en op vooraad.

Om je woonkamer helemaal compleet te maken met deze prachtige wagonhout eettafels en salontafels hebben wij in het assortiment ook bijpassende tv-meubels, bijzettafels en sidetables. Klik hier om naar ons assortiment tv-meubels te gaan!

Salontafel en eettafel met zilver, brons of goud chromen onderstel en glasplaat koop je goedkoop bij Divino Wonen!

Wij hebben een prachtig assortiment samengesteld aan tafels met chromen onderstel in de kleuren zilver, brons en goud met bovenop een glasplaat in diverse kleuren. Van hele strakke salontafels met x-legs tot prachtig vormgegeven Polo model Queen Ann salontafel en eettafel met zilver of gouden poten! Om je woonkamer helemaal compleet te maken heeft Divino Wonen in dezelfde serie ook vaak een sidetable of bijzettafel beschikbaar. Deze meubelen zijn bij ons zo goed als standaard uit voorraad leverbaar en hoef je dus niet lang te wachten op je nieuwe woonkamer set! Deze meubelen passen ook prachtig mooi in een Metropolitan Luxury stijl woninginrichting.

 

Tafels

Bel onze winkel

+31(0)172 608 631

info@divinowonen.nl

Openingstijden van onze winkel:

Doordeweeks:

Zaterdag

Zondag

Van 9:30 - 17:30u

Van 10:30 - 17:00u

Gesloten

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: